Velgen en frame spuiten

Schade aan de velgen of het frame van uw motor kan weer perfect worden hersteld. Uw onderdelen worden voor het spuiten door ons in eigen beheer gezandstraald. We hebben veel ervaring met het herstellen van motorfiets velgen en frames.

Spuiten

De voorbewerking is net zo belangrijk als het spuiten zelf. Zodra de velgen of het frame volledig zijn gedemonteerd wordt het onderdeel door ons gestraald. Vanaf dit punt worden de verschillende laklagen weer opgebouwd. We starten met het spuiten van epoxy primer, gevolgd door een grondlak, twee lagen kleur en twee lagen blanke lak. Ondanks deze meerdere laklagen is de totale laagdikte kleiner dan bij het poedercoaten. Dit zorgt voor een betere passing van uw onderdelen. Omdat onze lak veerkrachtiger is zal zij minder snel beschadigen dan bij een harde laag – zoals die van een poedercoating. Ook de eindafwerking en originaliteit scoort een stuk hoger met deze spuittechniek. Zo blijven uw velgen of frame jarenlang mooi!

Kleurenassortiment

  • Uni kleuren (zonder metallic)
  • Metallic kleuren
  • Parelmoer kleuren
  • Originele motorfiets kleuren
  • Originele auto kleuren
  • Candy kleuren
  • Flakes (ook in combinatie met candy)

Al deze kleuren worden voorzien van hoogwaardige blanke lak en zijn uit te voeren in mat, zijdeglans of hoogglans.

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Kosten

Informeren naar de kosten voor het spuitwerk aan uw motor? Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u via de e-mail of via het schadeformulier een omschrijving en foto’s van uw frame of velgen doorgeven. U krijgt van ons dan duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

Afspraak is afspraak

Ons belangrijkste principe is dat we afspraken nakomen. We bespreken vooraf alles met u, zodat we precies aan uw wensen kunnen voldoen en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uiteraard houden we de kosten nauwlettend in de gaten zodat de kosten niet onnodig zullen stijgen.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen altijd voor persoonlijk contact. Bij ons in de werkplaats bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij nemen de tijd voor u bij het spuiten van uw frame of velgen. 

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)