Motortank spuiten

Als je motortank beschadigd is vraagt het om kennis en expertise om hem weer in originele staat te herstellen. Door de modernste hersteltechnieken te gebruiken is het mogelijk een tank er weer als nieuw uit te laten zien.

Spuiten

Een motortank spuiten is meer dan alleen een nieuwe kleur aanbrengen. Veel tanks zijn voorzien van stickers of special design. De stickers op een tank zitten nagenoeg altijd onder de blanke lak. We kunnen alle originele stickers en biezen die op de tank zijn aangebracht weer terugbrengen naar de originele staat. Een gerepareerde tank is dan niet meer te onderscheiden van een origineel exemplaar.

Uitdeuken zonder spuiten

Soms is het mogelijk een motor tank te herstellen zonder te hoeven spuiten, ook wel restylen of uitdeuken zonder spuiten genoemd. Deze techniek wordt in de autoschade ook vaak toegepast. Met extra kennis, training en speciale tools is deze techniek ook bij motortanks of spatborden toe te passen. De gemiddelde brandstoftank of een spatbord van een motor is wel een stuk harder en sterker dan een auto-onderdeel. De mogelijkheden zijn daarom niet onbeperkt. In dat geval kunnen we altijd nog overgaan tot spuiten

Kosten tank spuiten

Zelfs zwaar beschadigde brandstoftanks zijn te herstellen, en in 90% van de gevallen is dit goedkoper dan een nieuwe tank. Wilt u weten wat het kost om uw tank te repareren of te spuiten? Stuur ons een foto met omschrijving van de schade en motor, dan ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Wij beschikken over alle originele kleuren dus als u de kleurcode heeft geef dit dan graag even aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Special Design

Uiteraard kunnen we ook een speciaal design op de tank spuiten, of de geplakte emblemen vervangen door een gespoten versie. Klik hier voor meer informatie over special design.

Tank Coaten

Een verroeste of lekke tank kan worden schoongemaakt en gecoat. De tank wordt gestraald om de roest tot in de porie te verwijderen en tegelijkertijd om een goede hechting van de coating te garanderen. De coating die we aanbrengen is van hoge kwaliteit, hier staan we dan ook garant voor. Voor meer informatie over het coaten klik je hier.

Gespecialiseerd in

  • Motor tank spuiten
  • Motor tank herstellen
  • Motor tank restylen
  • Motor tank repareren
  • Motor tank uitdeuken

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)