Kappen spuiten

Schade aan de kappen van een motor is in veel gevallen goed te repareren. De kappen zijn vaak gemaakt van kunststof. Motopaint Hogenboom is gespecialiseerd in het repareren en spuiten van kunststof motoronderdelen.

Kappen repareren en spuiten

Met de meest moderne technieken en middelen is er na de reparatie aan de buitenkant – en naar wens ook aan de binnenkant – van het kuipdeel niets meer van de schade te zien. Zelfs een scheur of gat is te repareren, en een ontbrekend deel is weer te reconstrueren.

Kunststof lassen

Wij maken gebruik van de nieuwste lastechnieken waarbij stikstof wordt toegevoegd tijdens het lassen. Dit zorgt ten eerste voor bescherming van het bestaande kunststof materiaal. Daarnaast wordt het gerepareerde onderdeel even sterk als het origineel. Bijna alle kunststoffen zijn te lassen, met een uitzondering van een klein aantal materiaalsoorten. Voor deze materialen hebben we een alternatief reparatie systeem, uiteraard ook met een hoog eindresultaat.

Kosten

Kappen repareren is in veel gevallen goedkoper dan vervangen. Informeer dus altijd eerst naar de mogelijkheden en kosten van een reparatie. Het is zelfs mogelijk om een ontbrekend kuipdeel te reconstrueren. Stuur ons een foto met omschrijving van de schade en motor, dan ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Is een deel afgebroken en heeft u het deel nog in bezit? Lever dit dan aan samen met het te repareren onderdeel. 

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Polyester en Glass Fiber

Een polyester onderdeel valt goed te repareren indien de juiste behandeling met kwalitatieve materialen wordt toegpast. Wij hebben verschillende soorten polyester- en glass fiber hars zodat we alle soorten polyester kunnen repareren.

Carbon

Motopaint Hogenboom herstelt ook carbon kuipdelen. Zo kunnen we oppervlakkige schade aan bijvoordeeld uw demper repareren door de krassen uit de blanke toplaag te schuren. Hier gaan vervolgens verschillende lagen coating overheen zodat de demper er weer als nieuw uit ziet. Zodra een schade dieper zit en het carbon zichtbaar is aangetast kunnen we hier een nieuw deel in zetten. Neem contact op voor meer informatie.

Gespecialiseerd in:

  • Motor Kappen Spuiten
  • Motor Kappen Reparatie
  • Motor Kuip Spuiten
  • Motor Kuip Reparatie

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)