Herstel origineel spuitwerk

Motopaint Hogenboom is gespecialiseerd in het herstellen van originele onderdelen. Door gebruik te maken van originele kleuren, stickers en striping wordt uw tweewieler uitmuntend hersteld. Bij het herstellen van iedere motor staat kwaliteit voorop!

Mocht u verzekerd zijn voor de schade die zich aan uw motor bevind dan kunt u dit bij ons melden, wij kunnen met uw verzekering óf die van de tegenpartij contact opnemen. Als er een afspraak moet worden gemaakt met een schade expert dan kunnen wij dit direct regelen. Zo blijft de lijn tussen de verzekeringmaatschappij en de schadehersteller kort, waardoor we sneller uw schade kunnen herstellen. Wanneer u een acte van cessie ondertekent geeft u de verzekeringsmaatschappij de opdracht om het schadebedrag na de reparatie van het voertuig direct aan de schadehersteller uit te keren. Op deze manier is er geen rompslomp over een betaling achteraf. Uiteraard gaat dit alles wel in overleg met de klant, voor meer informatie zie schade aanmelden.

Als het mogelijk is stellen wij het zeer op prijs dat we bij het spuiten van uw motor een onbeschadigd onderdeel krijgen aangeleverd in de zelfde kleur. Met als voorkeur een direct aangrenzend onderdeel. Hiermee kunnen we de exact benodigde kleur maken, zo sluiten we de kans op kleurverschil uit. Mocht u zonder afspraak langs willen komen neem dan op voorhand een aangrenzend onderdeel mee in de juiste kleur. Wanneer het niet verantwoord is om nog met uw motor veilig over straat te rijden dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze haal en breng service. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Mocht u een eigen draai aan het ontwerp willen geven, kijk dan eens op de pagina special design.

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Tips:

  • Een fikse deuk in uw tank kunnen wij perfect herstellen, zie tankherstel
  • Maak gebruik van de gratis haal en breng service, zie contact
  • Kunststof kuipwerk is vaak uitstekend te repareren, zie kappen spuiten

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)