Harley Davidson spuiten

Is uw Harley Davidson aan een nieuwe laklaag toe? Laat hem dan vakkundig spuiten! Beschadigingen kunnen weer vlekkeloos worden hersteld. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een special paint op uw Harley Davidson. 

Spuiten

Het spuiten van een Harley is een specialistisch werk. Als de huidige laklaag erg slecht is kunnen we het in eigen beheer zandstralen. Op die manier verwijderen we direct het mogelijk aanwezige roest. Vervolgens gaan we de laklagen vanaf de basis opnieuw opbouwen. Eventuele beschadigingen worden strak gemaakt. Op deze manier weten we zeker dat het spuitwerk er weer jaren tegen aan kan. Daarom krijgt u van ons 2 jaar garantie op het spuitwerk!

Special Paint

In onze lakstraat bevindt zich een enorm scala aan kleuren. Van alle originele uni, metallic of parelmoer motorkleuren, autokleuren, RAL kleuren tot en met candy kleuren en flakes. U kunt er dus gerust op vertrouwen dat er niemand is met hetzelfde design. Bij een special design is het van essentieel belang dat er duidelijk overleg is geweest. Om samen een goed beeld te krijgen raden we aan om eens op gesprek langs te komen. U kunt dan direct wat kleuren inzien, en wij kunnen een offerte op maat maken. Het design van de motor kunt u ook op uw helm overnemen.

Kleuren

In ons kleuren assortiment vindt u o.a.

  • Uni kleuren (zonder metallic)
  • Metallic kleuren
  • Parelmoer kleuren
  • Originele motorfiets kleuren
  • Originele auto kleuren
  • Candy kleuren
  • Flakes (ook in combinatie met candy)

Al deze kleuren worden voorzien van hoogwaardige blanke lak en zijn uit te voeren in mat, zijdeglans of hoogglans.

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Kosten

Benieuwd naar de kosten voor het spuiten van uw Harley Davidson? Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u via de e-mail of het schadeformulier een omschrijving en foto’s van de schade doorgeven. U krijgt van ons dan duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

Afspraak is afspraak

Wij staan ervoor dat we onze afspraken nakomen. Alle werkzaamheden worden vooraf besproken. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteraard houden we de kosten nauwlettend in de gaten.

Persoonlijke benadering

Iedere motor en iedere motorrijder is uniek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met u als klant. U heeft altijd direct contact met de persoon die werkt aan uw motor. Bij ons in de werkplaats bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij nemen de tijd om te ontdekken wat uw wensen en eisen zijn voor het herstel of het spuitwerk aan uw motor.

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)