Schade aan uw motor of motorfiets vakkundig hersteld

Heeft u schade aan uw motor en moet dit netjes hersteld worden? Bij Motopaint Hogenboom herstellen we schade aan uw motor met de nieuwste hersteltechnieken. Van kleine tot grote schades, wij helpen u graag bij het herstellen van uw motor in originele staat, zodat er niets van de schade zichtbaar blijft.

Schade door een val of schuiver

Veruit de meest voorkomende schade bij motoren die wij tegenkomen is valschade. Een schuiver over het asfalt kan behoorlijke schade aan uw motor met zich meebrengen. Schade aan of scheuren in de kuip en deuken en krassen in de tank zijn voorbeelden van vervelende schades die ook bij een kleine val of schuiver kunnen ontstaan.
Heeft u een schuiver gemaakt of heeft u uw motor per ongeluk uit de handen laten vallen? Motopaint Hogenboom heeft veel ervaring met het herstellen van schade veroorzaakt door een val of schuiver.

Laat uw gegevens achter

Uw naam(Vereist)

Aanrijding of ongeval

Minstens zo vervelend is de schade die veroorzaakt is door een aanrijding of ongeval. Hierbij is er vaak meer schade dan alleen de krassen en deuken die zichtbaar zijn. Denk aan schade aan het frame. Door een botsing kan deze gebogen of krom zijn. Het is belangrijk dat het frame op zo’n moment gericht wordt, zodat u na het herstel van de schade weer veilig de weg op kunt. Motopaint Hogenboom komt ook regelmatig schade aan velgen tegen. In veel gevallen is een deuk in een velg nog goed en verantwoord te herstellen.

Gebruiksschade

Motoren staan over het algemeen een groot deel van hun tijd in een garage, stalling of berging. Dat is niet zonder risico, want een krasje, deukje of scheurtje is zo gemaakt. Of het nu bewust of onbewust is. Een goed voorbeeld van gebruiksschade. Maar gebruiksschade kan ook worden veroorzaakt door rommel op de weg, loszitten onderdelen van de motor of motorkleding of een onoplettende passant als uw motor geparkeerd staat.

Kuipschade

Schade aan de kuip of een kap is een veelvoorkomende motorschade. Omdat veel kuipen en kappen gemaakt zijn van een kunststof, heeft u niet zo snel een deuk, maar wel snel last van scheuren en krassen. Die zijn over het algemeen goed te herstellen, bijvoorbeeld met kunststoflassen. Dat scheelt vaak veel geld, omdat een nieuwe kuip in originele kleur behoorlijk in de papieren kan lopen. Heeft u schade aan uw kuip of is een van uw kappen gebroken of gescheurd? Stuur ons wat foto’s of kom langs, we informeren je graag over de mogelijkheden voor het herstel van de kuip- of kapschade.

Dit soort kleine schades kan vaak met een slimme ingreep of nieuwe techniek worden hersteld, waardoor een hoop geld wordt bespaard. Motopaint Hogenboom beschikt over deze kennis en technieken, waardoor we uw motor op een efficiënte manier herstellen. En dat scheelt dus geld.

Uitdeuken zonder spuiten

Bij sommige motorschades is het mogelijk om de schade te herstellen, zonder dat daarbij een verfspuit aan te pas komt. In vaktaal noemen we dit ‘uitdeuken zonder spuiten’. Dit kan alleen als er geen lakschade is ontstaan en de deuk niet te diep of groot is. Want zelfs het kleinste haarscheurtje in de lak, kan op langere termijn roest of loslatende lak veroorzaken.

Geen omkijken naar uw schade

Motopaint Hogenboom zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de schade of het herstel daarvan. Dat doen we met een aantal slimme maatregelen.

Eenvoudig online schade melden

Een van die maatregelen is, dat u schade bij ons eenvoudig online kunt melden via ons digitale schadeformulier. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, voeg zelfgemaakte foto’s toe en verzend het formulier in een handomdraai. Zodra wij het formulier binnenkrijgen, nemen we deze direct in behandeling. We taxeren uw schade en komen met een duidelijke offerte voor het herstel van de getaxeerde schade. Komt u er niet uit met het schadeformulier of heeft moeite met het invullen hiervan? U kunt ons altijd bellen (0182 – 769114) of mailen (info@motopaint-hogenboom.nl).

Wij regelen het met uw verzekering

In veel gevallen is het herstel van de schade een kwestie van verzekeringswerk. Maar uitzoeken of wat wel en niet vergoed wordt kan best een pittige klus zijn. Wij nemen dat graag voor u uit handen. Zodra u de schade bij ons hebt gemeld, zoeken we contact met de verzekeraar om te kijken of de schade geheel of gedeeltelijk door hen gedekt wordt. Indien nodig komt de taxateur of schade-expert van de verzekering langs om samen de schade te taxeren. Met zo’n taxatie is voor alle partijen duidelijk wie hoeveel betaalt om de schade te herstellen. Zo voorkomen we verrassingen en het scheelt u een hoop regelwerk!

haal en breng service

Heeft u geen tijd om de motor te brengen of is het niet meer verantwoord om met de motor naar ons toe te rijden? Maak dan gebruik van ons haal- en brengservice. Wij zorgen dat uw motor op de afgesproken tijd wordt opgehaald en na het herstellen van de schade weer netjes bij u thuis wordt afgeleverd.

U kunt dus wel zeggen dat u met Motopaint Hogenboom geen omkijken meer hebt naar de schade aan uw motor!

Schademelding

Naam(Vereist)
Adres
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Is de schade verhaalbaar?

Alle soorten motoren, motorfietsen en tweewielers

Motopaint Hogenboom is een allround motorschade herstelbedrijf. Wij herstellen dus alle soorten motoren en tweewielers. Van choppers tot racefietsen. Wij repareren onder andere uw:

 • Tour motor
 • Sport motor
 • Chopper
 • Klassieke motor
 • Bromfiets (o.a. Zundapp en Kreidler)
 • Scooter (o.a. Vespa)
 • Fiets of racefiets

Merken

Wij herstellen schade aan alle merken motoren. Onder andere:

 • Honda
 • Yamaha
 • Kawasaki
 • Suzuki
 • Thriumph
 • Ducati
 • BMW
 • Aprillia
 • Buell
 • Moto guzzi

Wat Motopaint Hogenboom bijzonder maakt

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen altijd voor persoonlijk contact. Bij ons in de werkplaats bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij nemen de tijd voor u bij het herstellen van de schade aan uw motorfiets.

Snel duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid. Heeft u schade aan uw motor? Aan de hand van een paar goede foto’s of een kort bezoekje maken we een duidelijke taxatie van de schade. We nemen ook contact op met uw verzekering om samen met hun taxatie-expert te onderzoeken of de schade verhaalbaar is. Na deze taxatie maken we een offerte waarin niet alleen de prijs staat die u betaalt, maar ook een overzichtelijk stappenplan. Zo krijgt u inzicht in wat u krijgt voor uw geld. Zo kunt u onze prijs op een eerlijke manier vergelijken met andere aanbieders.

Modernste technieken

Bij Motopaint Hogenboom maken we gebruik van de modernste technieken om schade aan uw motor te herstellen.
Denk hierbij aan:

 • kunststoflassen
 • verschillende lijmtechnieken
 • diverse coating technieken
 • kleurenmatch voor herstel in de juiste kleur

Afspraak is afspraak

Ons belangrijkste principe is dat we afspraken nakomen. We bespreken vooraf alles met u, zodat we precies aan uw wensen kunnen voldoen en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uiteraard houden we de kosten nauwlettend in de gaten en zorgen we ervoor dat het herstellen van de schade aan de motor goedkoper blijft dan het vervangen door een nieuw onderdeel.

Servicegebied

Motopaint Hogenboom is dé motorspuiter van de regio. Wij opereren met name in het Groene Hart en de randstad. Zo werken wij werken in de omliggende plaatsen:

 • Nieuwerbrug
 • Bodegraven
 • Reeuwijk
 • Gouda
 • Waddinxveen
 • Driebruggen
 • Waarder
 • Woerden
 • Alphen a/d Rijn

Maar ook in grote steden zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Openingstijden

Bent u benieuwd of we de schade aan uw motor kunnen herstellen? U bent altijd welkom in onze werkplaats voor een vrijblijvend advies!

Bekijk onze openingstijden

Maandag: 8.00 tot 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 12.00 uur

Contact

Wilt u contact met ons opnemen voor vragen of advies? Wij zijn van maandag tot en met zaterdagochtend te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0182 – 769114. Daarnaast zijn wij te bereiken via het contactformulier.

Kom ook eens langs in onze werkplaats. Onze werkplaats is gevestigd op het volgende adres:
Leeghwaterstraat 33-06
2811 DT Reeuwijk

Uw ultieme rij-ervaring begint met een goede paint en schadevrije motor.
Wij helpen u graag verder!

Voordelen voor u

Uw motor in originele staat repareren


De dekking door uw verzekering regelen


Haal- en brengservice


Goed contact met u om aan uw wensen te voldoen!


Veel diensten voor diverse voertuigen

2 jaar garantie op al ons spuitwerk


Gebruik van originele onderdelen voor alle merken (o.a. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati)